Vragen? Bel 085 - 06 40 112

BEL VOOR ACTUELE CURSUS DATUMS: 085-0640112

 

U24-1
Chauffeursdag

Een chauffeursdag is een zeer geschikte nascholingsmodule voor bedrijven die een groep chauffeurs willen nascholen. Een chauffeursdag is een leerzame en leuke dag voor chauffeurs en logistieke medewerkers waarbij interessante workshops worden afgewisseld met behendigheidsoefeningen in de praktijk. Er wordt een selectie gemaakt uit de inhoud van alle opleidingen, en daaruit worden de belangrijkste puntjes naar voren gehaald.

Doelgroep

Chauffeurs die bijgeschoold willen of moeten worden.

Inhoud

U kunt zelf de inhoud van de chauffeurs-dag mede bepalen en organiseren. De mogelijkheden tijdens de chauffeursdag zijn bijna onbeperkt. Van manoeuvreren met vrachtauto’s, het zekeren van lading, oefenen met de autolaadkraan of bijgepraat worden over de rij- en rusttijden, de digitale tachograaf, communicatieve vaardigheden, fysieke belasting of schadepreventie. Dit zijn slechts een paar mogelijke onderdelen die chauffeurs, hun werkgever en ook niet-rijdende medewerkers zelf kunnen ervaren.

Toetsing/examen

Cursist ontvangt na deelname een certificaat.

Duur opleiding

1 dag.

Waarde nascholing Code 95

7 uren.

Beschikbaarheid

Deze cursus wordt uitsluitend gegeven op basis van een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 20 personen.

Resultaat

Het doel van de chauffeursdag is een leerzame training dag met diverse workshops voor het verder trainen van vaardigheden op professionele wijze.

Geldigheid certificaat

Het certificaat is volgens de richtlijn vakbekwaamheid 5 jaar geldig.

Staat uw opleiding er niet bij? Doe een open inschrijving!