Vragen? Bel 085 - 06 40 112

OVER A28 OPLEIDINGEN

A28 Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen binnen de transportsector. Voor ons staat altijd de klant, de behoefte van de klant en de verwachting van de klant centraal. Wij denken graag met u mee om de best mogelijke opleidingen te realiseren.


CONTINUE IN ONTWIKKELING

Wij zijn altijd in ontwikkeling waardoor wij continue de kwaliteit van onze diensten en producten naar een hoger niveau tillen. Om als opleider voorop te blijven lopen zijn wij altijd bezig met de nieuwe ontwikkelingen die spelen in de markt.

Voldoen aan de wettelijke eisen ten aanzien van milieu en veiligheid is wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. Dit hebben wij dan ook tot in de puntjes geregeld.


ONS PRIMAIRE DOEL

Het primaire doel van A28 Opleidingen is het opleiden, bij- en nascholen van beroepschauffeurs en logistieke medewerkers tot excellente medewerkers.

Hierbij staat het uitgangspunt ‘een leven lang leren centraal. Ons streven is het afleveren van vakbekwame medewerkers met theoretische kennis en praktijkervaring.


WAAR STAAN WIJ VOOR?

De volgende aspecten vinden wij essentieel in onze werkwijze:


INNOVATIE

Wij zoeken continue naar nieuwe mogelijkheden om chauffeurs en logistieke medewerkers optimaal op te leiden. We lopen voorop in het ontwikkelen en aanbieden van vernieuwende opleidingen.


KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met ervaren, gecertificeerde docenten en instructeurs uit de praktijk, waardoor we kwaliteit en een goede dienstverlening kunnen garanderen.


PROFESSIONALITEIT

We hebben de beschikking over de best mogelijke faciliteiten, zoals onze ICT en trainingscentra. Deze faciliteiten bieden ons de mogelijkheid om (rij-) opleidingen en trainingen onder unieke omstandigheden te verzorgen.


PARTNERSCHAP

Met meerjarige opleidingsplannen sluiten we aan op de duurzame opleidingsbehoeften van onze klanten. We nemen u de planning en administratie met betrekking tot opleidingen uit handen en regelen de subsidies.

Met een eigen digitaal portaal (voor het bedrijf) kunt u 24/7 eenvoudig al uw trainingen beheren en ontvangt u tijdig meldingen bij het verlopen van bevoegdheden.


FULL-SERVICE

Wij bieden via één loket een compleet opleidings- en/of nascholingspakket voor zowel chauffeurs als logistieke medewerkers. Tevens helpen wij bij het invullen van mobiliteitsvraagstukken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een goed advies?