Vragen? Bel 085 - 06 40 112

SUBSIDIEmogelijkheden

A28 Opleidingen biedt diverse subsidiemogelijkheden aan. Onderstaande mogelijkheden zijn slechts een selectie. Bent u werkzaam in een branche die niet onder één van deze mogelijkheden valt, neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken graag voor u uit of er nog andere subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

SOOB-SUBSIDIE

De komende jaren zijn er in de sector transport en logistiek veel goed opgeleide medewerkers nodig. SOOB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de branche, stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige en toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van deze activiteiten.

De belangrijkste voorwaarde om voor subsidie in aanmerking te komen is dat het een werkgever betreft in het beroepsgoederenvervoer welke afdrager is van SOOB-premie.

Subsidie is onder andere te verkrijgen voor:

 1. Rijopleidingen (zij-instroom en doorstroom)
 2. Praktijkdagen code 95
 3. Diverse opleidingen met betrekking tot veiligheid

  Het volledig reglement en overzicht opleidingen is te vinden op soobsubsidiepunt.nl.

  Bij tijdige aanmelding zorgen wij voor de rest.

  doorzaam scholingsvouchers

  DOORZAAM wil uitzendkrachten stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. De scholingsvoucher geeft een financieel steuntje in de rug voor uitzendkrachten. Als (voormalig) uitzendkracht kun je met de scholingsvoucher zelf de regie in handen nemen. Met de voucher kun je zelf één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van €500 incl. btw.

  HOE VRAAG IK EEN SUBSIDIE AAN?

  Maak een afspraak met èèn van onze adviseurs op 085-0640112

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een goed advies?