Vragen? Bel 085 - 06 40 112

SUBSIDIES

Kiest u voor een samenwerking via A28 Opleidingen dan bestaat de kans dat u recht heeft op een vorm van subsidie. Wij hebben de belangrijkste subsidies op een rij gezet.

SOOB: SUBSIDIE SECTOR BEROEPSGOEDERENVERKEER

Bedrijven uit de Transport & Logistieke sector die premies afdragen aan het SOOB-fonds kunnen rekenen op subsidie. Afhankelijk van de te volgen opleiding kunt u rekenen op maar liefst 35% of 80% SOOB subsidie op onze les-,/cursusprijzen!

STOOF: SUBSIDIE FLEXBRANCHE

Via het Sectorplan Uitzendbranche worden werkgevers gestimuleerd om laaggeschoolde (werkzoekende) uitzendkrachten bij- of om te scholen voor banen in de techniek en om (werkzoekende) uitzendkrachten zonder startkwalificatie een traject aan te bieden waarmee zij hun Ervaringscertificaat (EVC) kunnen halen, of aan een opleiding deel te nemen.

UWV SCHOLINGSVOUCHER

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding of training waarmee je je kunt laten opleiden in de richting van een kansberoep. Je kunt de scholingsvoucher aanvragen bij het UWV. De subsidie bedraagt maximaal €2.500 en is aan te vragen tot 31 december 2017.

VOOR WIE IS DE SCHOLINGSVOUCHER?

Iedereen die een baan heeft en zich wil omscholen of bijscholen en iedereen die werkt als zelfstandige kan een scholingsvoucher aanvragen. Zolang je maar een opleiding gaat volgen in de richting van een kansberoep. Ben je ingeschreven bij het UWV of heb je al een WW-uitkering, dan kun je de scholingsvoucher ook aanvragen.

HOE VRAAG IK EEN SUBSIDIE AAN?

Maak een afspraak met èèn van onze adviseurs op 085-0640112

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een goed advies?