Vragen? Bel 085 - 06 40 112

COMPLEET TRAJECT

A28 Opleidingen verzorgt een compleet traject voor chauffeurs die het rijbewijs C en CE willen behalen. Met een compleet traject bedoelen wij dat de chauffeur in alle mogelijke stappen begeleiden.


RIJBEWIJS C

Een chauffeur mag voor zijn C-rijbewijs gaan vanaf zijn 18e jaar. Voorwaarde is dat men de beschikking heeft over een geldig B-rijbewijs.

Voor het verkrijgen van het C-rijbewijs is een medische keuring verplicht. Met dit rijbewijs mag op voertuigen gereden worden waar de toegestane maximum massa (TMM = ledig gewicht voertuig + laadvermogen voertuig) hoger is dan 3.500 kg.


RIJBEWIJS CE

Om met een aanhangwagen/oplegger te rijden die zwaarder is dan 750 kg moet er een aanvullend rijbewijs worden gehaald, het CE-rijbewijs.

Een houder van het CE-rijbewijs mag rijden op combinaties waarvan het TMM van het trekkend voertuig boven 3.500 kg is en waarvan het TMM van de aanhangwagen/oplegger boven 750 kg is.


VOLLEDIGE ONTZORGING

A28 Opleidingen faciliteert opleidingen voor chauffeurs die rijbewijs C en CE willen halen. Hierbij verzorgen wij zaken als:

  • Praktijk-opleiding
  • Theorie-opleiding
  • Medische-keuring
  • Aanvragen aanverwante documenten
  • Aanvragen eventuele subsidies
  • Begeleiding naar een baan (hierbij maken wij gebruik van ons netwerk)

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen neemt u dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie of een goed advies?